Hovedrommet

Hovedrommet har plass til 160 stående og 100 personer sittende. Dette rommet kan om ønskelig kombineres med Det Røde Rommet og få en makskapasitet på 200 stående og 150 sittende.

Scenen er utstyrt med et profesjonelt lyd- og lysanlegg, samt projektor. Rommet kan brukes til store arrangementer, små arrangementer, konferanser, møter, lanseringer, utstillinger, konserter, filmvisninger og alt annet man kan komme på. Man har utsikt til Tøyen Torg og kort vei til baren/kaféen.

 

Det Røde Rommet

Det Røde Rommet ligger vegg-i-vegg med Hovedrommet og Det Grønne Rommet, og kan kombineres med begge disse rommene. Rommet i seg selv har kapasitet på 40 stående og 30 sittende, men man kan altså tilpasse dette ved å kombinere rommene. 

Rommet kan brukes til mange ulike arrangementer. Små arrangementer, seminarer, foredrag, møter, lanseringer, utstillinger, filmvisninger osv. Rommet kan også fungere som en fin “lounge” i tilknytning til arrangementer, med bordtennisbord og sofagruppe. Glassdøren mellom Hovedrommet og Det Røde Rommet kan trekkes helt bort om ønskelig. I likhet med Hovedrommet er også denne scenen utstyrt med profesjonelt lyd- og lysanlegg, samt projektor.

 

Det Grønne Rommet

Det Grønne Rommet er vårt mest private lokale, med kapasitet til 60 stående og 40 sittende

Også i Det Grønne Rommet har man tilgang på lydanlegg og projektor. Rommet egner seg best til mindre arrangementer som seminarer, møter, utstillinger og lignende. Det er også et utmerket rom for måltider (lunsj/middag) til større grupper. Dette rommet kan kombineres med Det Røde Rommet om man ønsker større plass/kapasitet. 

Kort vei til toalett og kaffebaren.

 

STREAMING

SKATTEN stiller med meget kompetente folk som har lang erfaring med streaming og video-opptak

Live streaming / opptak med 1 kamera, forutsetter at det er leid inn lydtekniker. Pris for videodokumentasjon er 3200,- / 4000,- (u/INK MVA).

Vi tilbyr skreddersydde løsninger med inntil 5 stk kamera, PiP, grafikk og interaksjon. Videostudio: Kulturhuset har videolys på stativ og 4 stk ordinære Sony PMW200 kamera; LAB egner seg som studio.

Ta kontakt med med teknisk@skattenoslo.no for skreddersydd produksjon.


ROMKART

Romfordeling TØYEN.001.jpg